VSH Tegelwerken is er voor Eindhoven

U leest het goed, wij zijn er voor u in Eindhoven. U vindt bij ons ruim 25 jaar ervaring in het vak van tegelwerken en dat doen we nog steeds met evenveel plezier en toewijding. Ons aanbod vanuit Someren is uitgerust met een prachtige collectie tegels en u krijgt op deze manier een erg goede indruk van onze zorgvuldige manier van werken en gevoel voor detail. U kunt bij ons altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden in tegelwerken, want zijn er genoeg!

Wat biedt VSH Tegelwerken voor Eindhoven?

Wij bieden bij VSH Tegelwerken erg veel voor Eindhoven. Zo kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar compleet en deskundig advies bij de keuze voor tegels. Ook zijn we actief als tegelzetter en kunt u onder begeleiding van ons diverse showrooms bezoeken. Dit is een service die we graag aanbieden, zodat u tot het beste besluit met de beste kwaliteit komt.

Onze projecten in tegelwerken

Op onze website vindt u een aantal van onze projecten terug, zodat u een goed beeld krijgt van onze manier van kwaliteitsbeleving en kunde. We lichten met plezier onze mogelijkheden persoonlijk toe! Kom dus langs of neem contact met ons op zodat u in Eindhoven ook het beste krijgt.