VHS Tegelwerken, simpelweg het beste adres voor Helmond

Een adres vinden waar men ook echt verstand heeft van tegelwerken? En dan ook nog in de buurt van Helmond? Dat kan lastig lijken, maar niets is minder waar. Wij zijn VHS Tegelwerken en wij bieden de hoogste kwaliteit op het gebied van tegelwerken. U vindt ons familiebedrijf in Someren, in de achtertuin van Helmond dus. Wij lichten hier graag een tipje van de sluier wat Helmond van ons verwachten mag en kan.

Onze ervaring voor Helmond in tegelwerken

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring op zak en kunnen u dus met een gerust hart toevertrouwen dat in al die jaren kwaliteit altijd het hoogst bij ons in het vaandel heeft gestaan. Wij hebben tal van werkzaamheden en diensten die wij u aanbieden met het beste personeel dat u krijgen kunt. Wij gaan voor het hoogst haalbare resultaat voor uw woning of opdracht van zakelijke aard. Geen brug is ons te ver en wij maken onze uitstekende reputatie graag waar voor u in Helmond.

Onze diensten in tegelwerken voor Helmond

Wij zijn als expert in tegelwerken van vele markten thuis. U vindt bij ons een uitstekend advies op het gebied van tegelwerken, maar naast advies verrichten wij uiteraard ook de nodige werkzaamheden voor u in Helmond. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van (natuursteen) tegels, het zetten en onderhouden van tegels en wij werken met zowel de particuliere als zakelijke sector. Aan ervaring dus geen gebrek!